در حال بارگذاری صفحه لطفا صبر کنید ....

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم.

تولید طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو فیسالیس مریم گلی دارویی سنبل الطیب اروپایی گاوزبان ایرانی
آویشن باغی
اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو
فیسالیس
مریم گلی سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید
برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
کلیپ های شرکت زرین گیاه

مطالب پر بازدید از بخش های مختلف

بخش مطالب ماشین آلات کشاورزی
بنر

شمعدانی معطر

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه و انوع گیاه دارویی بصورت ریشه لخت، کیسه ای و گلدانی
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

کلیپ های شرکت زرین گیاه

بنر
بنر

 

برای آگاهی از جزئیات یا خرید هر محصول بر روی آن کلیک کنید.

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

آموزش پرورش گل گلخانه ای

آشنایی با پرورش گل گلخانه ای

کاشت زعفران, آموزش کاشت زعفران

کاملترین مجموعه کاشت زعفران

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت خربزه

آموزش کاشت خربزه

نرم افزار آموزشی نکات فنی پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی

پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی



سبززدایی مرکبات

سبز­زدایی مرکبات

رنگ سبز گوشت میوه بسیاری از ارقام زودرس مرکبات، پیش از آنکه کاملاً شکسته شود، قابل خوردن هستند. پرتقال­های ناول زودرس و والنسیای دیررس، رایج­ترین نوع مرکبات به منظور سبز­زدایی هستند. پرتقال­های ناول قبل از اینکه پوست آنها به‌طور کامل تغییر رنگ دهد قابلیت آبگیری دارند. لمون­ها به طور غیر یکنواخت رنگ گرفته که عمل سبز­زدایی باعث جذابیت فوق­العاده میوه جهت خریدار می­شود. رنگ سبز پوست مرکباتی که در نواحی گرمسیری با عرض جغرافیایی پایین کشت می­شوند، به طور کامل از بین نمی­رود. چون میوه در هنگام بالغ شدن برای ایجاد و گسترش رنگ نارنجی، نیاز به یک دوره دمای پایین دارد و در این مناطق این دما فراهم نمی­شود. چنانچه پرتقال والنسیا بر روی درخت نگهداری شود، پوست میوه مجدداً شروع به توسعه رنگ سبز در ماه­های آبان، آذر و دی بسته به شرایط آب و هوایی می­نماید.

 

 

در ابتدا تصور بر این بود که سبزدایی و دوباره سبزشدن (تبدیل رنگ زرد به سبز) در میوه­های مرکبات توسط عناصر غذایی کنترل می­شود. بر اساس اطلاعات حاصل از کشت درون شیشه­ای برون­بر مرکبات، به نظر می­رسد مرکبات در واکنش به تجمع قندها مجدداً سبز رنگ می­شوند. در مجموع تجمع ساکارز باعث تحریک کلروپلاست به کروموپلاست در برون­بر میوه­های مرکبات می­شود در مقابل نیتروژن رابطه معکوسی با این تبدیل دارد.

 

سبز­زدایی مرکبات با استفاده از گاز اتیلن به صورت یک عمل استاندارد و قابل قبول در نواحی مرکبات خیز انجام می­شود. اتیلن یکسری فعالیت های طبیعی دارد که در طی آن، رنگ سبز کلروفیل پوست را تجزیه نموده و در مقابل رنگ زرد و رنگدانه­های نارنجی در نبود رنگ سبز آشکار می­شوند. گرچه این گاز باعث رسیدن مرکبات نمی­شود لیکن اثر منفی هم در کیفیت قند، اسید و طعم آبمیوه ندارد. نقش اتیلن به صورت تجزیه و حذف رنگدانه­های سبز بوده که در این شرایط و نبود رنگ سبز، رنگ­های طبیعی زرد و نارنجی آشکار می­شوند. بنابراین استفاده از اتیلن به منظور توسعه رنگ­های طبیعی خوشایند و افزایش ارزش بازارپسندی، در مورد میوه­هایی که بالغ بوده و به میزان کافی آبدار باشند، توصیه می‌شود.

 

معمولاً سبزدایی به روش­های مختلفی انجام می­شود که دو روش ناگهانی و پیوسته بیشتر متداول است. در سبز‌زدایی ناگهانی، میوه­های مرکبات را در شرایط ۳۰-۲۵ درجه سانتی­گراد و رطوبت نسبی ۹۵-۹۰ درصد همراه با ۲۰۰-۲۰ میکرولیتر در لیتر اتیلن نگهداشته و پس از گذشت ۱۴-۶ ساعت از اتاق خارج می­کنند. سپس عمل تهویه انجام شده تا از تجمع بیش از حد دی­اکسید­کربن (کمتر از یک درصد باشد) جلوگیری شود. بعد از تهویه، مجدداً این مراحل تکرار شده تا زمانیکه میوه به طور کامل رنگ بگیرد. در روش سبز­زدایی به صورت پیوسته، میزان ۱۰ میکرولیتر اتیلن به صورت پیوسته به درون اتاق فرستاده می­شود و از روش قبلی سریع­تر بوده و خطر صدمه به میوه را کاهش می دهد. استفاده از این روش در مواقعی که شرایط سبز­زدایی باعث ایجاد ضایعه در میوه­ها می­شود نسبت به روش ناگهانی ارجحیت دارد. در این روش همراه با مراحل سبز­زدایی، هوای تازه نیز به طور مکرر وارد اتاق می­شود. بنابراین میزان گاز دی­اکسیدکربن در حد پایین باقیمانده و جهت تهویه اتاق­ها نیاز به کارگر نیست. پژوهش­های اخیر نشان داده است که سبززدایی به وسیله ترکیباتی چون اتفن که اتیلن آزاد می­کنند، به خوبی گاز اتیلن انجام می­شود. اتفن بوسیله بافت میوه جذب شده و هنگامی که واکنش بیشتر از ۶/۴ باشد شکسته شده و گاز اتیلن آزاد می­کند.

  

کیفیت خارجی میوه

کیفیت خارجی میوه از قبیل رنگ و شکل، تحت تأثیر عوامل محیطی قرار دارد. ترکیبی از رنگدانه­های مختلف شامل کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانین و لیکوپن در تشکیل رنگ پوست مرکبات نقش دارند. اولین رنگدانه در سلول­های پوست، کلروفیل است که در فتوسنتز دخالت کرده و حدود ۱۰ درصد کربن مورد نیاز میوه را تأمین می­کند. وقتی میوه نزدیک به مرحله رسیدن است درصد کمتری از کربن را می­سازد و بقیه کربن مورد نیاز میوه از طریق برگ­ها و شاخه فراهم می­شود. در مناطق مرکبات­خیز هنگامی که درجه حرارت بالاست میزان کلروفیل باقی مانده در پوست میوه­های پرتقال و نارنگی زیاد بوده در صورتی که به محض پائین آمدن دمای هوا و خاک از ۱۵ درجه سانتی­گراد کلروفیل کاهش پیدا می­کند و کلروپلاست­ها به کروموپلاست­ها تغییر شکل می­یابند.

 

مطالعه بیوساخت کروموپلاست در میوه­های مرکبات همواره مورد توجه بوده است. هر چند بیشتر تبدیل کلروپلاست به کروموپلاست رخ می دهد لیکن پر واضح است که حتی در کروموپلاست­های کاملاً تمایز یافته، این انتقال فرم توسط ژن­های هسته و نه عوامل محیطی کنترل می­شود. در مجموع به دلیل اثرات تغذیه­ای، ساز و کارهای (مکانیزم) تنظیمی چون کنترل فیتوهورمونی نیز در تغییر شکل کلروپلاست­ها پیشنهاد شده است. به عنوان مثال اتیلن خارجی فعالیت کلروفیلاز را افزایش داده و باعث تجزیه کلروفیل می­شود در حالیکه جیبرلین در تقابل با اتیلن، سبززدایی را به تاخیر می­اندازد. بر اساس شواهد موجود، ساکارز شکستن رنگ را تحریک نموده و اتیلن این مراحل را تسریع می­کند.

 

رنگدانه­های زرد، نارنجی و قرمز جزء رنگیزه­های کارتنوئید و لیکوپن­ها هستند. به محض افزایش درجه حرارت از ۳۵ درجه سانتی­گراد به بالا سنتز کارتنوئیدها کاهش می­یابد. بنابراین تغییر رنگ میوه از زرد یا نارنجی به سبز، تابعی از دمای بالای محیط است. پرتقال­های خونی که دارای مقادیر زیادی رنگدانه آنتوسانین هستند، برای آن که رنگ کامل پوست میوه ایجاد شود به مدت نسبتاً طولانی نیاز به دمای پایین دارند. علاوه بر دما، وضعیت رشد درخت نیز در تعیین رنگ پوست دخالت دارد. هر قدر رشد درخت زیاد و درخت قوی باشد پوست میوه­ها کمتر رنگ می­گیرند. به نظر می­رسد هر عاملی که رشد را تشدید کند، رنگ­گیری به موقع پوست را به تأخیر می­اندازد. طبیعی است درختانی که مقدار ازت دریافتی آنها زیاد باشد پوست میوه آنها رنگ ضعیفی خواهد داشت. از آنجایی که نور برای سنتز کارتنوئیدها و آنتوسیانین­ها ضروریست لذا رشد درخت در نقاط کم نور موجب کاهش رنگ پوست می­شود.

 

ظهور لکه­ها روی میوه بازارپسندی میوه­ها را کاهش می­دهد. این عارضه توسط عوامل بیماریزا یا عوامل محیطی به وجود می­آید. عوامل بیماری‌زای گیاهی در شرایط نامساعد محیطی تشدید شده و آسیب بیشتری به میوه­ها وارد می­کند. درمناطق مرطوب و گرم، عوامل قارچی، کنه­ها و آفات فعالیت بیشتری می­نمایند. شکل میوه تحت تأثیر درجه حرارت قرار دارد. دمای بالا در طول مرحله تقسیم سلولی گریپ فروت باعث تقسیم سلولی بیشتر در نزدیک دم میوه و در نتیجه کشیدگی میوه می­شود.

 

کیفیت درونی میوه

میوه مرکبات معمولاً از ۹۰-۸۵ درصد آب تشکیل شده است. حدود ۸۰-۷۵ درصد مواد جامد محلول را کربوهیدرات­ها تشکیل می­دهند. تنظیم میزان و نحوه تجمع کربوهیدرات در میوه، تأثیر زیادی روی کیفیت میوه دارد. از طرفی رشد میوه نیز متاثر از عواملی چون وضعیت آبی، میزان کربوهیدرات و درجه حرارت است. شدت عارضه ترکیدگی میوه یا متورم بودن میوه تا حد زیادی بستگی به میزان آب و تغییرات آن در گیاه دارد. میوه به عنوان یک مخزن آب تلقی می­شود.  برگ­ها روی شاخه­های فاقد میوه ظرف چند ساعت در شرایط تنش آبی پژمرده می­شوند، در حالیکه وجود میوه مانع پژمردگی می­شود.

 

نسبت مواد جامد محلول در ارتفاعات پائین مناطق گرمسیری، به سرعت افزایش می­یابد، در صورتیکه در مناطق سرد و ساحلی خیلی کند افزایش می­یابد. حداکثر تجمع مواد جامد محلول در مرکبات مناطق مرطوب نیمه گرمسیری همراه با زمستان­های گرم مثل برزیل وجود دارد. مقدار اسید در نقاط کم ارتفاع گرمسیری به سرعت به ۵/۰ تا ۲ درصد کاهش می­یابد. به همین دلیل آب میوه در این مناطق، به علت فقدان اسیدیته بی­مزه است. هر چند گریپ فروت در این نواحی بهترین کیفیت را پیدا می­کند. میزان کل اسید میوه­های مرکبات مناطق خشک، نیمه خشک و نواحی خنک در بیشترین سطح بوده و نسبت به مناطق دیگر مرکبات خیز، خیلی کند کاهش می­یابد. این کاهش اسیدیته به میزان دما و تبخیر بستگی دارد. ضمناً به علت بارندگی­های طولانی، آبیاری زیاد و یا انتخاب پایه خاص به میزان ناچیزی بر اسیدیته میوه­ها افزوده می­شود. نسبت TSS/TA به عنوان شاخص قابلیت خوراکی و حد رسیدن استاندارد در بیشتر مناطق مرکبات­خیز تلقی می­شود. مثلاً در مناطق پست گرمسیری، طی ۷-۶ ماه نسبت TSS/TA در پرتقال والنسیا به طور متوسط ۹:۱ است در حالیکه برای رسیدن به این نسبت در مناطق مرتفع گرمسیری، ۱۲-۸ ماه زمان نیاز است. شدت نور عامل محدود کننده رشد مرکبات نیست ولی کاهش حرارت، نور و کشت مرکبات در مناطق خنک، کیفیت محصول را کاهش می­دهد.

 

قند یکی از ترکیبات مهم تعیین کننده کیفیت میوه است. محتوای قندی میوه تحت شرایط محیطی، نور و رطوبت خاک قابل تغییر است. در میوه­های مرکبات آنزیم تعیین کننده ترکیب ساکارز در آبمیوه به طور کامل شناخته شده نیست. ساکارز به عنوان قند انتقال یافته از برگ­ها در آوندهای دور و یا نزدیک از میوه شکسته شده و سپس وارد کیسه­های آبمیوه (آبدان) می­شود. همزمان با تجمع ساکارز در واکوئل­ها، ساخت مجدد آن در آبدان­ها نیز رخ می­دهد. هر چند آنزیم­هایی که این مراحل را بلافاصله بعد از تجمع ساکارز تنظیم می­کنند هنوز ناشناخته هستند. از طرفی دیگر ترکیبات ساکارز در میوه به وسیله درجه باردهی درخت قابل تغییر است. طوریکه وقتی باردهی با نسبت برگ به میوه (۱۳ به ۵۰) افزایش می­یابد میزان ساکارز نیز افزایش می­یابد.

 

در آزمایشی عمل حلقه­برداری در زمان ۴-۲ هفته بعد از ریزش جودرو میزان TSS و نسبت TSS/TA را افزایش داد در حالیکه حلقه­برداری تابستانه تاثیری در کیفیت داخلی میوه­ها نداشت. همزمان اعمال تیمار    کم­آبیاری، TSS را به میزان ۱۷-۲ درصد و TA را ۸-۴ درصد افزایش و نسبت این دو را کاهش (۷ درصد) داد. اصولاً اثرات کم­آبیاری روی کیفیت میوه بستگی به تراکم و طول مدت تنش رطوبتی دارد. کاهش­آبیاری بیشتر در مراحل انتهایی دوره رشد میوه و شروع رسیدگی میوه­هااز طریق افزایش در محتویات قندی و اسیدی میوه تاثیرگذار است.



 


مطالب دیگر در مورد مرکبات

گیاه شناسی مرکبات

ارقام مرکبات

نارنگی

پارتنوکارپی

جهش و شیمر

صفات کمی و کیفی

شرایط محیطی

فیزیولوژی مرکبات

سبززدایی مرکبات

پایه های مرکبات

هرس مرکبات

آبیاری مرکبات

نیازهای غذایی مرکبات

محصولات آموزشی مربوط به باغبانی - میوه کاری با امکان خرید پستی

مجموعه کامل آموزش مرکبات

مجموعه کامل آموزش مرکبات

مجموعه کامل آموزش مرکبات کاملا به زبان فارسی 1 عدد دی وی دی ( اورجینال ) قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپ بدون نیاز به نصب دارای گارانتی تعویض در...
آموزش کاشت سیب

آموزش کاشت سیب

آموزش کاشت سیب کاملترین مجموعه آموزشی کاشت سیب 1 عدد سی دی کاملا به زبان فارسی قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض...
فیلم آموزشی نگهداری و مراقبت از درختان سیب پاکوتاه یا مالینگ مرتون

فیلم آموزشی نگهداری و مراقبت از درختان سیب پاکوتاه یا مالینگ مرتون

فیلم آموزشی نگهداری و مراقبت از درختان سیب پا کوتاه یا مالینگ مرتون کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ...
فیلم آموزشی هرس درختان سیب

فیلم آموزشی هرس درختان سیب

فیلم آموزشی هرس درختان سیبکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در سی...
نرم افزار آموزشی کشت انگور

نرم افزار آموزشی کشت انگور

نرم افزار آموزشی کشت انگورکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپبدون نیاز به نصبدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در...
فیلم آموزشی پیوند درختان انگور

فیلم آموزشی پیوند درختان انگور

فیلم آموزشی پیوند درختان انگور کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع...
فیلم آموزشی هرس درختان انگور

فیلم آموزشی هرس درختان انگور

فیلم آموزشی هرس درختان انگور کاملا به زبان فارسی شامل 1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع...
فیلم آموزشی احداث و احیای تاکستان دیم

فیلم آموزشی احداث و احیای تاکستان دیم

  فیلم آموزشی احداث و احیای تاکستان دیمکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع...
فیلم آموزشی تهیه کشمش

فیلم آموزشی تهیه کشمش

فيلم آموزشی تهیه کشمشکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در سی دی...
مجموعه آموزشی کاشت، داشت و برداشت گردو

مجموعه آموزشی کاشت، داشت و برداشت گردو

کاملترین مجموعه آموزشی کاشت، داشت و برداشت گردو 1عدد سی دی کاملا به زبان فارسی قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر...
فیلم آموزشی كاشت و باغبانی فندق

فیلم آموزشی كاشت و باغبانی فندق

فیلم آموزش كاشت و باغبانی فندق کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع...
کاشت، داشت و برداشت بادام

کاشت، داشت و برداشت بادام

كاملترين مجموعه آموزشی كاشت، داشت و برداشت بادامکاملا به زبان فارسی1 عدد دی وی دی ( اورجینال )قابل اجرا و استفاده در کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی...
آموزش کشت توت فرنگی در گلخانه

آموزش کشت توت فرنگی در گلخانه

فیلم آموزشی کاشت - داشت - برداشت توت فرنگی در گلخانه کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قیمت: 3500 تومان قابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر...
آموزش کاشت انار

آموزش کاشت انار

آموزش کاشت انار کاملترین نرم افزار آموزشی کاشت، داشت و برداشت انار کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپبا نصب و کارکرد ساده...
مجموعه نرم افزارهای آموزشی کاشت، داشت و برداشت پسته

مجموعه نرم افزارهای آموزشی کاشت، داشت و برداشت پسته

مجموعه نرم افزارهای آموزشی کاشت، داشت و برداشت پسته 1 عدد سی دی ( شامل دو نرم افزار آموزشی در مورد پسته)کاملا به زبان فارسیبدون نیاز به نصب ( اجرا...
نرم افزار آموزشی  کشت مرکبات

نرم افزار آموزشی کشت مرکبات

نرم افزار آموزشی  کشت مرکباتکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپ بدون نیاز به نصب دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع...
فیلم آموزش هرس مرکبات

فیلم آموزش هرس مرکبات

فیلم آموزشی هرس مرکباتکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در سی دی در...
فیلم آموزشی برداشت، نگهداری، درجه بندی و بسته بندی مرکبات

فیلم آموزشی برداشت، نگهداری، درجه بندی و بسته بندی مرکبات

فیلم آموزشی راهکارهای برداشت، نگهداری، درجه بندی و بسته بندی مرکباتکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی...
نرم افزار آموزشی کمبود و بیش بود عناصر غذایی پرمصرف در گیاهان باغی

نرم افزار آموزشی کمبود و بیش بود عناصر غذایی پرمصرف در گیاهان باغی

نرم افزار آموزشی کمبود و بیش بود عناصر غذایی پرمصرف در گیاهان باغی کاملا به زبان فارسی۱ عدد سی دیقابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپبا نصب و کارکرد ساده...
نرم افزار آموزشی استفاده از عناصر کم مصرف در کشاورزی (محصولات زراعی و باغی)

نرم افزار آموزشی استفاده از عناصر کم مصرف در کشاورزی (محصولات زراعی و باغی)

نرم افزار آموزشی استفاده از عناصر کم مصرف در کشاورزی (محصولات زراعی و باغی) کاملا به زبان فارسی۱ عدد سی دیقابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپبا نصب و کارکرد...
فیلم آموزشی کاشت، داشت و برداشت خرما

فیلم آموزشی کاشت، داشت و برداشت خرما

فيلم آموزشی كاشت، داشت و برداشت خرماکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع...
نرم افزار آموزشی کاشت، داشت و برداشت خرما

نرم افزار آموزشی کاشت، داشت و برداشت خرما

نرم افزار آموزشی كاشت، داشت و برداشت خرماکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل استفاده در کامپیوتر و لپ تاپ بدون نياز به نصب ( داراي آتوران) و كاركردي...
نرم افزار آموزشی کاشت،داشت و برداشت زیتون

نرم افزار آموزشی کاشت،داشت و برداشت زیتون

نرم افزار آموزشی کاشت،داشت و برداشت زیتون کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپبا نصب و کارکرد ساده و رواندارای گارانتی تعویض...
فیلم آموزشی هرس درختان زیتون

فیلم آموزشی هرس درختان زیتون

فیلم آموزشی هرس درختان زیتونکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر...
آموزش برداشت و فرآوري زیتون

آموزش برداشت و فرآوري زیتون

آموزش برداشت و فرآوري زيتون (زيتون شور) آموزش برداشت و فرآوري زيتون (زيتون شور)شامل 1 سي دي آموزش تصويريبه زبان فارسی قابل نمایش در کلیه دستگاه های...
اشتغال زایی با پرورش میوه های گلخانه ای

اشتغال زایی با پرورش میوه های گلخانه ای

اشتغال زایی با پرورش میوه های گلخانه ایهم اکنون استارت کار خود را با مجموعه آموزشها و ترفندهای ما بزنیدبا مجموعهع آموزشی ما صاحب مهارت هایی شوید که استاد...

محصولات آموزشی مربوط به باغبانی - درختکاری با امکان خرید پستی

فيلم آموزشي تکنیک‌های پیوند زنی + پیوندزنی درختان گردو(2 عدد سی دی)

فيلم آموزشي تکنیک‌های پیوند زنی + پیوندزنی درختان گردو(2 عدد سی دی)

فيلم آموزشي تکنیک‌های پیوند زنی + پیوندزنی درختان گردو(2 عدد سی دی)کاملا به زبان فارسی 2 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی...
فيلم آموزش عملي هرس درختان

فيلم آموزش عملي هرس درختان

فيلم آموزش عملي هرس درختان کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی...
فیلم آموزشی کاشت درختان مثمر در اراضی شیب دار و کم بازده با استفاده از سامانه های آبگیر و سوپر جاذب ها

فیلم آموزشی کاشت درختان مثمر در اراضی شیب دار و کم بازده با استفاده از سامانه های آبگیر و سوپر جاذب ها

فیلم آموزشی کاشت درختان مثمر در اراضی شیب دار و کم بازده با استفاده از سامانه های آبگیر و سوپر جاذب هاکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو...
نرم افزار آموزشی درختکاری به همراه فیلم آموزشی نهال کاری

نرم افزار آموزشی درختکاری به همراه فیلم آموزشی نهال کاری

نرم افزار آموزشی درختکاری به همراه فیلم آموزشی نهال کاری کاملا به زبان فارسی1 عدد دی وی دی ( اورجینال )قابل اجرا و استفاده در کامپیوتر و لپ تاپ اين...
فیلم آموزشی صنوبر کاری – زراعت چوب

فیلم آموزشی صنوبر کاری – زراعت چوب

فیلم آموزشی صنوبر کاری – زراعت چوب کاملا به زبان فارسی 1 عدد دی وی دی ( اورجینال ) قابل پخش در دی وی دی پلیر، کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در...

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم، طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

پرفروش ترین نشاء گیاهان دارویی. برای خرید یا آشنایی با هر کدام بر روی آن کلیک کنید یا

با شرکت زرین گیاه تماس بگیرید 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
آویشن باغی
اسطوخودوس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
اسطوخودوس
بادرنجبویه, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
بادرنجبویه
به لیمو, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
به لیمو
فیسالیس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
فیسالیس
مریم گلی دارویی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
مریم گلی دارویی
سنبل الطیب,نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.

لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )

ردیف

نوع نشاء تولیدی

روش تکثیر

نام انگلیسی

نام علمی

قیمت (تومان)

1

اسطوخودوس

بذر

Lavender

Lavandula officinalis

قیمتهای به روز و روزانه در خود سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه وجود دارد. لطفاً برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید

2

گل راعی

بذر

St. John̕ s wort

Hypericum perforatum

3

بادرنجبویه

بذر

Balm

Melissa officinalis

4

زوفا

بذر

Hyssop

Hyssopus officinalis L.

5

شیشا

بذر

Tansy

Tanacetum vulgare L.

6

مریم گلی

بذر

sage

Salvia officinalis

7

آویشن باغی

بذر

Thyme

Thymus vulgaris

8

سرخارگل

بذر

Purple coneflowers

Echinanaceae purpurea

9

آرتیشو

بذر

Artickoke

Cynara scolymus

10

خار مریم

بذر

Holy thistle

Silybum marianum

11

سنبل الطیب

بذر

valerian

Valeriana officinalis

12

گاو زبان ایرانی

بذر

viper̕ s bugloss

Echium amoenum

13

به لیمو

قلمه

Lippia

Lippia citriodora

14

ریزوم نعناع فلفلی

ریزوم

Pepper mint

Menthea piperita

 

آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.

عضویت - ورود کاربران

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از جدیدترین مطالب و تغییرات سایت خود آگاه میشوید.