در حال بارگذاری صفحه لطفا صبر کنید ....

فروش نشاء گیاهان دارویی

شرکت گیاهان دارویی زرین گیاه ارومیه نشاء گیاهان داوریی سرخارگل – سنبل الطیب اروپایی – مریم گلی دارویی – زوفا – آرتیشو – ماریتیغال – گاو زبان ایرانی – بادرنجبویه را آماده فروش دارد. جهت اطلاعات بیشتر با مهندس سید حسن غیبی به شماره 09147297295 تماس حاصل فرمائید. وب سایت شرکت زرین گیاه ارومیه www.zarringiah.com

فروش نشاء گیاهان دارویی
کلیک کنید و به کانال زرین گیاه در تلگرام بپیوندید و از مطالب مهم و مفید این شرکت در زمینه گیاهان دارویی، اسانس، بذر، داروهای گیاهی و ... مطلع شوید.

مطالب پر بازدید از بخش های مختلف

بخش مطالب ماشین آلات کشاورزی
بنر
بنر
بنر
بنر

 

برای آگاهی از جزئیات یا خرید هر محصول بر روی آن کلیک کنید.

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

آموزش پرورش گل گلخانه ای

آشنایی با پرورش گل گلخانه ای

کاشت زعفران, آموزش کاشت زعفران

کاملترین مجموعه کاشت زعفران

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت خربزه

آموزش کاشت خربزه

نرم افزار آموزشی نکات فنی پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی

پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی



کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی

کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی

نویسنده: دکتر کامبیز مشایخی - مهندس صادق آتشی
کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی

فهرست مطالب:

عنوان

صفحه

فصل اول: مقرات ایمنی در آزمایشگاه

 

مقررات ایمنی جهت کار در آزمایشگاه­ها

۲

تسهیلات آزمایشگاهی

۲

مقررات سطح ایمنی برای کار با گیاهان آزمایشگاهی

۲

مقررات ایمنی زیستی برای کار در آزمایشگاه

۴

عملیات پیشگیری از آلودگی­های میکروبی

۴

عملیات ویژه

۵

رفع آلودگی

۶

رفع آلودگی از روی میز کار یا زمین

۶

رفع آلودگی از روی بدن

۶

حساسیت زاهای تنفسی

۷

نکات ایمنی در رابطه با نیتروژن مایع (LN۲)

۷

پرتو ماوراء بنفش

۹

محافظت در برابر اشعه

۹

نحوه کار با لامپ UV

۹

موارد ایمنی و کار با دستگاه مولد نور ماوراء بنفش UV

۱۰

راه‌های حافظت در برابر آلودگی داخلی بدن

۱۱

توصیه­های لازم جهت کار با مواد پرتو زا

۱۱

مواد شیمیایی مورد استفاده در آزمایشگاه‌ها و سمیت ایجاد شده توسط آنها

۱۲

مواد شیمیایی

۱۲

مواد شیمیایی سمی

۱۳

کلروفرم

۱۳

گوانیدین تیوسیانات

۱۳

اکریل آمید

۱۴

مرکاپتواتانل

۱۵

اتیدیوم بروماید

۱۵

فنل

۱۶

روش­های ذخیره‌سازی مواد آزمایشگاهی

۱۸

فصل دوم: آشنایی با وسایل آزمایشگاهی

 

۱- بوته چینی (کروزه چینی)

۲۲

۲- شیشه ساعت

۲۳

۳- قیف شیشه‌ای

۲۳

۴- قیف جدا کننده

۲۴

۵- قطره چکان

۲۵

۶- بالن ژوژه یا بالن حجمی

۲۶

۷- استوانه مدرج

۲۷

۸- بشر

۲۸

۹- اسپاتول

۲۹

۱۰- بورت

۲۹

۱۱- بالن تقطیری

۳۱

۱۲- ارلن

۳۲

۱۳- قیف بوخنر

۳۳

۱۴-‌هاون چینی

۳۴

۱۵- دسیکاتور

۳۵

۱۶- جا لوله

۳۶

۱۷- پیپت

۳۷

۱۸- پوار اتوماتیک

۳۸

۱۹- پیپت دقیق یا سمپلر

۳۹

۲۰- ویال

۴۴

۲۱- پیپتور

۴۴

فصل سوم: دستگاه‌های آزمایشگاه

 

آشنایی با انواع میکروسکوپ

۴۸

انواع میکروسکوپ

۴۹

میکروسکوپ نوری

۴۹

میکروسکوپ فلوئورسانس

۵۰

میکروسکوپ مرکب

۵۰

میکروسکوپ استریو

۵۱

میکروسکوپ الکترونی

۵۱

میکروسکوپ الکترونی گذاره

۵۲

میکروسکوپ الکترونی نگاره

۵۳

میکروسکوپ اشعه ایکس

۵۴

طریقه نگهداری از میکروسکوپ

۵۴

بررسی و نحوه کار میکروسکوپ نوری

۵۴

اجزای میکروسکوپ نوری

۵۵

توان تفکیک

۵۶

کار با میکروسکوپ

۵۷

آماده کردن نمونه میکروسکوپی

۵۷

طرز نگه داشتن لام و لامل

۵۷

هودهای آزمایشگاهی

۵۹

هودهای میکروبی و کشت سلول

۵۹

هودهای شیمیایی

۶۱

هودهای بیولوژیک

۶۱

دستگاه ترازو

۶۲

ورتکس

۶۵

صفحه گرم کننده (Hot plate)

۶۵

بن ماری (حمام آب)

۶۵

PH متر

۶۶

میکروتوم

۶۸

دستگاه کلونجر

۷۰

دستگاه روتاری بخارکننده چرخان یا روتاری اواپراتور

۷۲

دستگاه مایکروویو

۷۵

دستگاه اتوکلاو

۷۷

دستگاه آون

۷۸

آون هیبریداسیون

۷۹

دستگاه انکوباتورها

۸۰

دستگاه اسپکتروفتومتر

۸۲

مفسر

۸۵

انواع دیگر اسپکتروفتومتر­ها

۸۵

فلم فتومتری

۹۰

دستگاه سوکسله

۹۱

سانتریفوژ

۹۲

نکاتی در رابطه با دستگاه اولتراسانتریفوژ

۹۵

نکات ایمنی کار با انواع سانتریفوژ

۹۶

دستگاه  HPLC

۱۰۱

انواع پمپ

۱۰۷

فصل چهارم: واحدهای اندازه­گیری و روش‌های رقیق‌سازی

 

واحدهای سیستم متری

۱۱۶

محلول­هائی که زیاد در آزمایشگاه مورد مصرف است

۱۱۷

مولاریته چیست

۱۱۸

رقیق نمودن

۱۲۲

رابطه حجم و غلظت

۱۲۳

فصل پنجم: معرف­های شیمیایی

 

۱- تهیه آب آهک

۱۲۶

۲- تهیه محلول لوگل یا لگول

۱۲۶

۳- تهیه محلول ید

۱۲۶

۴- تهیه محلول تورنسل

۱۲۶

۵- تهیه محلول هلیانتین(متیل اورانژ)

۱۲۶

۶- تهیه محلول فنل فتالئین

۱۲۶

۷- تهیه محلول نیترات نقره

۱۲۶

۸- تهیه محلول گیمسا

۱۲۶

۹- تهیه محلول فوشین قلیایی

۱۲۷

۱۰- تهیه محلول کارمن زاجی

۱۲۷

۱۱- تهیه چسب نشاسته

۱۲۷

۱۲- تهیه آب ژاول

۱۲۷

۱۳- تهیه محلول سولفات مس

۱۲۷

۱۴- تهیه سولفات مس بدون آب

۱۲۸

۱۵- تهیه محلول سود ۱۰ درصد

۱۲۸

۱۶- تهیه محلول پتاس ۵ درصد

۱۲۸

۱۷- تهیه اسیدکلریدریک ۵/۰ نرمال

۱۲۸

۱۸- تهیه اسیدکلریدریک ۱ نرمال

۱۲۸

۱۹- تهیه محلول بیکربنات پتاسیم

۱۲۸

۲۰- تهیه آبی تولوئیدین

۱۲۸

۲۱- تهیه استو کارمن

۱۲۸

۲۲- تهیه برم تیمول بلو

۱۲۸

۲۳- تهیه بلودومتیل

۱۲۹

۲۴- تهیه سبز ید

۱۲۹

۲۵- تهیه محلول گلوکز ۱ درصد

۱۲۹

۲۶- تهیه کشت مخمر

۱۲۹

۲۷- تهیه کشت پارامس

۱۲۹

۲۸- تهیه محلول پپسین

۱۲۹

۲۹- تهیه معرف بیوره

۱۲۹

۳۰- تهیه محلول قرمز کنگو

۱۲۹

۳۱- تهیه قرمز خنثی

۱۲۹

۳۲- تهیه محلول فیکساتور

۱۳۰

۳۳- تهیه محلول سبز متیل

۱۳۰

۳۴- تهیه محلول بندکیت کیفی

۱۳۰

۳۵- تهیه فهلینک A

۱۳۰

۳۶- تهیه فهلینگ B

۱۳۰

۳۷- تهیه محلول بیسمارک

۱۳۰

۳۸- تهیه اسیدکلریدریک رقیق

۱۳۰

۳۹- تهیه محلول جهت شمارش گلبول‌های قرمز

۱۳۱

۴۰- محلول ۳۰% کلرور کبالت

۱۳۱

۴۱- تهیه سود رقیق

۱۳۱

۴۲- تهیه معرف تالن (محلول نیترات نقره آمونیاکی)

۱۳۱

۴۳- تهیه معرف شیف

۱۳۱

۴۴- تهیه محلول لوکاس

۱۳۱

فصل ششم: رنگ­آمیزی بافت­ها

 

تهیه نمونه­های گیاهی برای بررسی بافت شناسی

۱۳۴

تهیه نمونه­های گیاهی از ساقه وریشه گیاهان تک لپه و دو لپه

۱۳۵

رنگ آمیزی ساده بافت­های گیاهی

۱۳۵

رنگ‌آمیزی مضاعف بافت­های گیاهی

۱۳۵

فصل  هفتم: روش­های استریل

 

استریل کردن و ضدعفونی

۱۳۸

روش­های رایج سترون کردن

۱۳۸

خشک شدن لوازم استریل

۱۳۸

روش­های فیریکی استریل‌کردن

۱۳۹

ضدعفونی بذرها

۱۴۰

ضدعفونی داخلی بذرها

۱۴۰

فصل هشتم: اندازه­گیری خصوصیات فیزیکی

 

اندازه­گیری طول، عرض و ضخامت

۱۴۲

اندازه­گیری میانگین قطر هندسی

۱۴۲

اندازه­گیری حجم

۱۴۳

اندازه­گیری حجم

۱۴۳

اندازه­گیری کرویت

۱۴۳

اندازه­گیری سطح

۱۴۴

جرم، حجم و جرم حجمی

۱۴۴

اندازه­گیری وزن تر میوه

۱۴۵

فصل نهم: اندازه­گیری رنگدانه­های گیاهی

 

اندازه‌گیری کلروفیل

۱۴۸

اندازه‌گیری کارتنوئید

۱۴۹

اندازه­گیری کاروتنوئید

۱۵۰

اندازه­گیری کلروفیل و کارتنوئید با روش آرنون

۱۵۱

اندازه­گیری محتوای کلروفیل و کاروتنوئید کل

۱۵۲

اندازه­گیری آنتوسیانین

۱۵۳

اندازه­گیری آنتوسیانین

۱۵۴

اندازه‌گیری لیکوپن

۱۵۶

فصل دهم: اندازه­گیری خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی گیاهان

 

اندازه­گیری رطوبت

۱۶۰

اندازه­گیری خاکستر

۱۶۰

اندازه­گیری سفتی گوشت میوه

۱۶۱

اندازه­گیری درصد آب میوه

۱۶۱

هدایت الکتریکی (EC) آب میوه

۱۶۱

اندازه­گیری درجه اسیدی (pH) آب­میوه

۱۶۲

اندازه­گیری مواد جامد محلول آب ­میوه

۱۶۳

اندازه­گیری فیبر خام

۱۶۴

اسیدیته قابل تیتراسیون

۱۶۵

اسیدیته قابل تیتراسیون در انار

۱۶۶

اندازه­گیری اسید تارتاریک در انگور

۱۶۷

اندازه­گیری شاخص طعم میوه

۱۶۷

اندازه­گیری ویتامین ث در انار

۱۶۸

اندازه­گیری ویتامین ث آب میوه به روش تیتراسیون

۱۷۰

اندازه­گیری ویتامین C با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

۱۷۱

اندازه­گیری ویتامین E

۱۷۳

اندازه­گیری چربی

۱۷۵

اندازه­گیری پروتئین

۱۷۶

تعیین نوع و درصد اسیدهای چرب

۱۷۷

استخراج چربی و متیله­کردن اسیدهای چرب

۱۷۷

استخراج قند محلول کل با روش آنترون

۱۷۸

استخراج قند محلول کل با روش فنل-اسیدسولفوریک

۱۷۹

اندازه‌گیری قندهای احیایی (گلوکز)

۱۸۲

اندازه‌گیری قندهای احیا به روش دی نیترو سالیسیلیک اسید

۱۸۲

اندازه‌گیری قندهای غیر احیا (ساکارز)

۱۸۴

اندازه‌گیری نشاسته

۱۸۵

استخراج و اندازه‌گیری قندهای محلول (قند کل، ساکارز، گلوگز و فروکتوز)

۱۸۶

استخراج قندهای محلول

۱۸۷

اندازه‌گیری قند کل

۱۸۷

اندازه‌گیری قندهای احیایی

۱۸۹

اندازه‌گیری قندهای غیراحیایی

۱۹۰

اندازه‌گیری فروکتوز

۱۹۲

استخراج و اندازه‌گیری نشاسته

۱۹۳

اندازه­گیری پکتین

۱۹۴

اندازه‌گیری میزان پرولین

۱۹۶

اندازه­گیری تانن

۱۹۷

اندازه­گیری محتوای نسبی آب برگ

۱۹۷

اندازه­گیری نشت الکترولیت

۱۹۸

اندازه­گیری کلر (کلر سنجی)

۱۹۸

اندازه­گیری روغن در گیاهان

۲۰۰

روش سوکسله

۲۰۰

روش سانتریفیوژ

۲۰۰

اندازه­گیری ارزش پراکسید روغن

۲۰۱

اندازه­گیری ضریب شکست

۲۰۱

اندازه‌گیری اسید چرب آزاد

۲۰۲

تعیین مقدار کلروفیل و کارتنوئید روغن

۲۰۲

اندازه­گیری ضریب خاموشی

۲۰۳

فصل یازدهم: روش‌های اندازه­گیری متابولیت­های ثانویه

 

استخراج فنل و فلاونوئیدها

۲۰۶

اندازه­گیری ترکیبات فنولی کل

۲۰۶

اندازه‌گیری محتوای فلاونوئید

۲۰۷

اندازه‌گیری فعالیت آنتی‌اکسیدانی توسط به دام اندازی رادیکال (DPPH)

۲۰۸

تهیه عصاره متانولی برای اندازه­گیری فعالیت آنتی­اکسیدانی، تعیین فنل و فلاونوئید کل عصاره خام گیاه

۲۰۹

اندازه­گیری فنل کل

۲۰۹

اندازه­گیری فلاونوئید کل

۲۱۱

ارزیابی فعالیت آنتی­اکسیدانی عصاره­های گیاهی از قدرت کاهندگی

۲۱۴

اندازه­گیری فعالیت آنتی­اکسیدانی با استفاده از معرف DPPH

۲۱۶

اندازه­گیری فعالیت آنتی­اکسیدانی با استفاده از معرف بتاکاروتن- لینولئیک­اسید

۲۱۷

اندازه­گیری محتوای لوتئولین و کوئرستین در عصاره­های گیاهی

۲۱۸

اندازه­گیری اثر مهاری عصاره­ گیاهی بر فعالیت آنزیم زانتین اکسیداز

۲۱۰

اندازه‌گیری اسید کلروجنیک و اسید کافئیک با استفاده از دستگاه HPLC

۲۲۱

تهیه نمودار کالیبراسیون برای اسید کلروجنیک و اسید کافئیک

۲۲۲

تزریق نمونه گیاهی

۲۲۳

اندازه­گیری الئوروپین با استفاده از دستگاه HPLC

۲۲۴

تزریق نمونه­ها

۲۲۶

اندازه‌گیری روتین

۲۲۷

اندازه­گیری فرولیک اسید و پی­کوماریک اسید با استفاده از دستگاه HPLC

۲۲۸

اندازه­گیری عدد پراکسید

۲۳۱

اندازه­گیری عدد تیو­باربیتوریک اسید

۲۳۲

اسانس‌های گیاهی

۲۳۲

تفاوت اسانس‌ها با روغن‌های غیرفرار

۲۳۳

شیمی اسانس­ها

۲۳۴

هیدروکربن‌‌ها

۲۳۴

الکل‌ها

۲۳۴

آلدئیدها

۲۳۵

فنل­ها

۲۳۵

تقسیم بندی اسانس‌ها بر اساس ساختار شیمیایی

۲۳۶

فنیل پروپن‌ها

۲۳۷

فعالیت زیستی اسانس­ها

۲۳۷

خاصیت ضداکسایشی اسانس­ها

۲۳۸

فعالیت ضد باکتریایی اسانس‌ها

۲۳۸

فعالیت ضد قارچی اسانس‌ها

۲۳۹

استخراج و اندازه­گیری اسانس

۲۴۰

جمع‌آوری گیاه و استخراج اسانس گلبرگ­ها (عصاره مطلق و کانکریت)

۲۴۲

شناسایی ترکیب­های تشکیل‌دهنده

۲۴۲

مشخصات دستگاه‌های مورد استفاده

۲۴۲

فصل دوازدهم: اندازه­گیری فعالیت آنزیم­های گیاهی

 

سنجش فعالیت برخی آنزیم­ها

۲۴۶

آنزیم­های آلفا و بتا آمیلاز

۲۴۶

سنجش فعالیت آلفا آمیلاز

۲۴۷

سنجش فعالیت بتا آمیلاز

۲۴۷

سنجش فعالیت آنزیم اینورتاز

۲۴۸

سنجش فعالیت آنزیم پراکسیداز

۲۴۹

سنجش فعالیت آنزیم کاتالاز

۲۵۰

سنجش آنزیم پلی فنل اکسیداز

۲۵۱

روش تهیه عصاره آنزیمی برگ

۲۵۲

تعیین میزان فعالیت آنزیم کاتالاز

۲۵۲

تعیین میزان فعالیت آنزیم آسکوربات پراکسیداز

۲۵۳

اندازه‌گیری گلیسین بتائین (GB)

۲۵۳

فصل  سیزدهم: اندازه­گیری برخی از شاخص­های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی رشدی گیاهان

 

تعیین درصد میزان کلونیزاسیون قارچ­ها در ریشه

۲۵۶

اندازه­گیری درجه تغییر، رنگ میوه و سوختگی برگ ناشی از تنش­ها در گیاهان

۲۵۶

بررسی گیاهان بر مقاومت به بیماری سفیدک پودری

۲۵۶

محاسبه شاخص‏های رشد گیاهان

۲۵۷

فتوسنتز

۲۵۷

اندازه­گیری رنگ

۲۶۵

تنفس سنج نوع سرنگی

۲۶۶

بررسی­های مربوط به گرده­افشانی در گیاهان و مسائل مربوط به گامت­های نر و ماده و سیتولوژی

۲۶۷

اندازه‌گیری زنده مانی دانه گرده

۲۶۷

بررسی تأثیر ساکاروز و اسید بوریک برمیزان جوانه زنی دانه گرده

۲۶۷

بهینه‌سازی کشت میکروسپور رز

۲۶۸

محیط‌های شستشو

۲۶۹

بررسی سیتولوژی گیاهان

۲۷۲

رنگ‌آمیزی هسته توسط DAPI

۲۷۲

رنگ‌آمیزی با DAPI

۲۷۲

مطالعه گرده­افشانی و محاسبه شاخص خودناسازگاری

۲۷۳

جمع­آوری دانه­های گرده

۲۷۴

مطالعه درصد دانه­های گرده­ی زنده با روش رنگ­آمیزی

۲۷۴

جوانه‌دار کردن بذور و تهیه ریشه

۲۷۵

نمونه‌برداری از کالوس­های حاصل از کشت بافت

۲۷۵

آزمایش­های سیتوژنتیک

۲۷۵

پیش تیمار با محلول هیدروکسی کینولین

۲۷۶

پیش تیمار با محلول α- برومونفتالین

۲۷۶

پیش تیمار با آب سرد

۲۷۶

تهیه محلول کارنوی

۲۷۷

رنگ‌آمیزی

۲۷۸

تهیه رنگ استوکارمن

۲۷۹

تهیه رنگ اورسئین استیک

۲۸۰

اسکواش

۲۸۰

نگهداری اسلاید

۲۸۰

بررسی میکروسکوپی

۲۸۰

شمارش تعداد کروموزوم‌ها و عکس‌برداری

۲۸۱

کشت باکتری‌های، آلوده‌کننده و یا همزیست با گیاهان و روش­های متداول آن

۲۸۱

تعریف محیط کشت

۲۸۱

انواع محیط کشت

۲۸۱

محیط‌های کشت انتخابی

۲۸۲

محیط‌های افتراقی

۲۸۲

محیط­های غنی­کننده

۲۸۳

محیط کشت کامل

۲۸۳

آگار چیست

۲۸۳

انواع کشت باکتری

۲۸۴

روش کشت باکتری در محیط کشت مایع

۲۸۴

روش کشت باکتری در محیط جامد

۲۸۵

روش کشت عمقی در لوله

۲۸۵

روش کشت در سطح شیبدار در لوله

۲۸۵

روش تهیه محیط­های کشت

۲۸۶

روش تهیه محیط پیش ریخته

۲۸۶

روش کشت خطی

۲۸۷

کشت سطحی

۲۸۷

کشت آمیخته یا پورپلیت

۲۸۷

فصل چهاردهم: اندازه­گیری DNA و RNA

 

آماده­سازی نمونه برای استخراج دی­ان­ای

۲۹۰

استخراج دی­ان­ای

۲۹۰

تعیین کمیت و کیفیت دی­ان­ای استخراج شده

۲۹۲

استخراج RNA

۲۹۴

تعیین کمیت و کیفیت RNA

۲۹۵

فصل  پانزدهم: اندازه­گیری برخی عناصر معدنی و آلی در  بافت­های گیاهی

 

روش تهیه­ عصاره­ بافت گیاهی جهت اندازه­گیری عناصر

۲۹۸

اندازه­گیری پتاسیم در بافت­های گیاهی

۲۹۸

اندازه­گیری فسفر در بافت­های گیاهی به روش اولسن

۲۹۸

اندازه­گیری کلسیم و منیزیم در عصاره­ی بافت گیاهی

۲۹۹

اندازه­گیری ازت کل در بافت­های گیاهی با روش کجلدال

۲۹۹

اندازه­گیری عناصر کم مصرف

۳۰۰

فصل  شانزدهم: اندازه­گیری برخی از شاخص­های مربوط به بذر

 

آزمون­های مربوط به بذور

۳۰۲

مشخص نمودن درصد خلوص بذر

۳۰۲

آزمون قوه نامیه بذر (قدرت جوانه­زدن)

۳۰۲

ارزش حقیقی بذر

۳۰۳

آزمون سرعت جوانه‌زنی بذرهای

۳۰۳

ضریب سرعت جوانه زنی

۳۰۴

ارزش جوانه‌زنی بذر

۳۰۴

آزمون تترازولیوم

۳۰۵

منابع

۳۰۷

 

کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی

کتاب های موجود در سایت با امکان خرید پستی

لیست کتاب های موجود در سایت با امکان خرید پستی

لیست کتاب های موجود در سایت با امکان خرید پستی

ارسال به سراسر ایران از طریق پست - تخفیف ویژه برای پرداخت آنلاین در این قسمت لیست کتاب های موجود در سایت را می توانید مشاهده کرده و خرید کنید. برای...
کتاب راهنمای ازدیاد زیتون

کتاب راهنمای ازدیاد زیتون

کتاب راهنمای ازدیاد زیتون شناسنامه کتاب عنوان و نام پدید آورنده : راهنمای ازدیاد زیتون/ تالیف آندره فابری...] و دیگران[ : مترجم دکتر مهدی علیزاده مشخصات...
کتاب گلکاری

کتاب گلکاری

كتاب ويژه داوطلبان كنكور كارشناسي ارشد باغباني در درس گلكاري كه شامل تمام نكات بوده و به جرات بهترين و کاملترین كتاب در اين زمينه مي باشد.اين كتاب...
کتاب سبزیکاری

کتاب سبزیکاری

برای آنهایی که به رتبه های برتر کنکور می اندیشند جزو اولین ها باشید کتاب ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد باغبانی در درس سبزیکاری که شامل تمام...
کتاب میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری

کتاب میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری

كتاب ويژه داوطلبان كنكور كارشناسي ارشد باغباني در درس ميوه كاري كه شامل تمام نكات بوده و به جرات بهترين كتاب در اين زمينه مي باشد. اين كتاب توسط...
کتاب فیزیولوژی پس از برداشت گل های بریده

کتاب فیزیولوژی پس از برداشت گل های بریده

مشخصات كتاب فيزيولوژي پس از برداشت گلهای بریدهعنوان: فيزيولوژي پس از برداشت گلهاي شاخه بريدهتاليف: بهزاد ادريسيعضو هيات علمي مركز ملي تحقيقات گل...
راهنمای کاربران کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی

راهنمای کاربران کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی

عنوان: راهنمای کاربران کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی مولف: دکتر مهدی علیزاده ( عضو هیئت علمی گروه باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان...
کتاب ازدیاد نباتات

کتاب ازدیاد نباتات

کتاب ازدیاد نباتات ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری باغبانی و دانشجویان کارشناسی علوم باغبانی و ترویج و آموزش کشاورزی شامل: نکات کلیدی...
کتاب بیماری های چمن

کتاب بیماری های چمن

نام کتاب: بیماری های چمن ( علائم شناسی، چرخه بیماری، همه گیر شناسی و کنترل ) تالیف: دکتر منصوره میرابوالفتحی، مهندس عیسی ناظریان قیمت: 9000 تومان تعداد...
کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی

کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی

کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی نویسنده: دکتر کامبیز مشایخی - مهندس صادق آتشی فهرست مطالب: عنوان صفحه فصل...
کتاب ژنتیک و اصلاح انگور

کتاب ژنتیک و اصلاح انگور

عنوان: اصلاح درختان میوه (ژنتیک و اصلاح انگور) تألیف: حامد دولتی بانه استادیار پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی رسول...
توليد تجاري رز شاخه بريده ( سيستم خاكي و هيدروپونيك)

توليد تجاري رز شاخه بريده ( سيستم خاكي و هيدروپونيك)

نام كتاب: توليد تجاري رز شاخه بريده ( سيستم خاكي و هيدروپونيك) اولین کتاب کاربردی تولید تجاری رز شاخه بریده در سیتم های خاکی و هیدروپونیک - بانضمام...
کتاب پرورش و تولید میخک

کتاب پرورش و تولید میخک

نام کتاب:پرورش و تولید میخک تألیف:آزاده رشیدی چاپ اول:تابستان 1391 شمارگان:1100 نسخه تعداد صفحات:304 مشخصات ظاهری: [304]ص.:مصور (بخش رنگی)، جدول،...
جدیدترین کتب دکتر رسول جلیلی مرندی

جدیدترین کتب دکتر رسول جلیلی مرندی

كتاب فیزیولوژی بعد از برداشت  دكتر رسول جليلي مرندي دانشيار گروه باغباني دانشگاه اروميه برای دانلود فهرست مطالب این کتاب کلیک کنید.     جديدترين...
کتب مرتبط

کتب مرتبط

در زير سايت هاي انتشاراتي كه در زمينه تاليف و ترجمه كتب كشاورزي مشغول به فعاليت هستند درج گرديده شده است: 1. خانه كتاب: سايت ملي جستجوي كتاب در همه زمينه...

در سایت جستجو کنید

محصولات پرفروش در تمامی زمینه ها

مجموعه فیلم و نرم افزار
مجموعه فیلم ونرم افزار علوم دامی
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-گلکاری
مجموعه فیلم و نرم افزار گلخانه
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-میوه کاری
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-سبزیکاری
مجموعه فیلم و نرم افزار آبیاری
مجموعه فیلم و نرم افزار علوم گیاه پزشکی
مجموعه فیلم و نرم افزار علوم زراعی
مجموعه فیلم و نرم افزار ادوات
مجموعه فیلم و نرم افزار هیدروپونیک
مجموعه فیلم و نرم افزار آبزی پروری
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-درختکاری

فیلم آموزشی ساخت تراریوم

بنر

عضویت - ورود کاربران

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از جدیدترین مطالب و تغییرات سایت خود آگاه میشوید.