|
مجموعه پاورپوینت های صنایع غذایی
کاملا به زبان فارسی
قابل استفاده برای تمام دانشجویان و اساتید دانشگاه در تمام سطوح و در تمام دانشگاه های دولتی، آزاد ، پیام نور و غیرانتفاعی
بر روی دکمه زیر کلیک کنید و پاورپوینت موردنظرتان را بصورت آنلاین پرداخت و دانلود کنید.
همه پاورپوینت ها به زبان فارسی می باشد و در جدول زیر، عنوان هر پاورپوینت و تعداد اسلایدهای آن ذکر شده است:
شماره |
عنوان پاورپوینت و تعداد اسلایدهای آن |
1 |
پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی (19 اسلاید) |
2 |
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد (14 اسلاید) |
3 |
پاورپوینت HACCP در تولید بستنی (27 اسلاید) |
4 |
پاورپوینت بسته بندی مواد غذایی (42 اسلاید) |
5 |
پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل (42 اسلاید) |
6 |
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عومل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر (37 اسلاید) |
7 |
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی (46 اسلاید) |
8 |
پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر (41 اسلاید) |
9 |
پاورپوینت سموم مواد غذایی (22 اسلاید) |
10 |
پاورپوینت سیاست های تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران (22 اسلاید) |
11 |
پاورپوینت کاربرد نانوفناوری در علوم غذا و صنایع غذایی (53 اسلاید) |
12 |
پاورپوینت کربوهیدارت ها (45 اسلاید) |
13 |
پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی – کالباسهای حرارت دیده (30 اسلاید) |
14 |
پاورپوینت نوشابه (25 اسلاید) |
15 |
پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی (15 اسلاید) |
16 |
پاورپوینت تولید و فرآوری رب گوجه فرنگی (26 اسلاید) |
بر روی دکمه زیر کلیک کنید و پاورپوینت موردنظرتان را بصورت آنلاین پرداخت و دانلود کنید.