نام کتاب:پرورش و تولید میخک
تألیف:آزاده رشیدی
چاپ اول:تابستان 1391
شمارگان:1100 نسخه
تعداد صفحات:304
مشخصات ظاهری: [304]ص.:مصور (بخش رنگی)، جدول، نمودار.
مشخصات نشر: مشهد:.آزاده رشیدی، 1391
لیتوگرافی:پارس پلیت
چاپ:چاپخانه زوار
شابک:9-8163-04-964-978
قیمت: 11000 تومان
این کتاب موجود نمی باشد لطفا سفارش ندهید
فهــرست |
||
مقدمه |
9 |
|
بخش اول: کلیات |
||
1-1 |
تاریخچه |
11 |
2-1 |
گیاهشناسی |
15 |
3-1 |
موارد استفاده |
18 |
4-1 |
تقسیم بندی |
21 |
1-4-1 |
تقسیم بندی در دو گروه میخکها و صورتیها |
21 |
2-4-1 |
تقسیم بندی بر اساس اندازه گل و تعداد گلها |
21 |
3-4-1 |
تقسیم بندی به سه گروه یکساله، حاشیه ای و همیشه گلدهنده |
22 |
4-4-1 |
تقسیم بندی بر اساس تعداد گلبرگها |
24 |
5-4-1 |
تقسیم بندی بر اساس رنگ گلبرگها |
25 |
|
|
|
|
بخش دوم: پرورش و نیازها |
|
1-2 |
زمان کاشت |
31 |
2-2 |
آماده سازی بستر کاشت |
32 |
1-2-2 |
بستر کاشت خاکی |
32 |
2-2-2 |
بستر کاشت بدون خاک (هیدروپونیک) |
34 |
3-2 |
فاصله کاشت و تراکم |
41 |
4-2 |
ضدعفونی بستر کاشت |
43 |
5-2 |
تامین عناصر غذایی و کوددهی |
45 |
1-5-2 |
عناصر غذایی، بیش بود و کمبود |
46 |
2-5-2 |
تعیین نیازهای واقعی گیاه |
50 |
6-2 |
اسیدیته و غلظت کل املاح (E.C.) |
59 |
7-2 |
دی اکسید کربن |
62 |
8-2 |
آبیاری |
63 |
1-8-2 |
کیفیت آب |
64 |
2-8-2 |
میزان آب |
66 |
3-8-2 |
زمان آبیاری |
67 |
4-8-2 |
روشهای آبیاری |
68 |
9-2 |
رطوبت |
68 |
10-2 |
تهویه |
69 |
11-2 |
نور |
69 |
1-11-2 |
مدت زمان حضور نور (طول روز یا فتوپریود) |
69 |
2-11-2 |
افزایش و کاهش مدت زمان حضور نور (افزایش فتوپریود) |
72 |
3-11-2 |
شدت نور |
76 |
4-11-2 |
چگونگی اندازه گیری شدت نور |
76 |
5-11-2 |
کاهش و افزایش شدت نور |
80 |
6-11-2 |
مدت زمان بکارگیری منابع نور مصنوعی |
81 |
12-2 |
دما |
82 |
1-12-2 |
افزایش دما |
84 |
2-12-2 |
کاهش دما |
84 |
13-2 |
گلدهی و عوامل موثر بر آن |
86 |
14-2 |
استفاده از شبکه های توری |
87 |
15-2 |
سربرداری |
90 |
16-2 |
جوانه گیری |
95 |
17-2 |
تنظیم کننده های رشد |
96 |
18-2 |
زمان بندی تولید و میزان محصول |
99 |
|
|
|
|
بخش سوم: تکثیر |
|
1-3 |
بذر |
108 |
1-1-3 |
تولید بذر |
108 |
2-1-3 |
بستر کاشت بذر |
109 |
3-1-3 |
نیازهای محیطی بذر برای جوانه زنی و رشد |
111 |
2-3 |
قلمه |
113 |
1-2-3 |
تهیه قلمه از گیاهان مادری |
113 |
2-2-3 |
قلمه خوب چه خصوصیاتی دارد؟ |
114 |
3-2-3 |
بستر کاشت قلمه ها |
115 |
4-2-3 |
نیازهای محیطی قلمه جهت ریشه زایی |
118 |
5-2-3 |
انتقال قلمه های ریشه دار شده به بستر کاشت اصلی |
120 |
6-2-3 |
انبار کردن قلمه ها |
121 |
3-3 |
خوابانیدن و تقسیم |
123 |
4-3 |
کشت بافت (ریزازدیادی) |
124 |
1-4-3 |
تکثیر با استفاده از ریز نمونه مریستم |
126 |
2-4-3 |
تکثیر با استفاده از ریز نمونه برگی |
133 |
3-4-3 |
تکثیر با استفاده از ریز نمونه جوانه جانبی |
135 |
4-4-3 |
تکثیر با استفاده از ریز نمونه قطعات گل |
137 |
5-4-3 |
تکثیر با استفاده از کشت پروتوپلاست |
142 |
6-4-3 |
تکثیر با استفاده از رویان زایی بدنی |
145 |
7-4-3 |
شیشه ای (ضخیم و آبدار) شدن برگ و ساقه |
148 |
|
|
|
|
بخش چهارم: اصلاح نژاد |
|
1-4 |
اهداف اصلاح نژاد |
158 |
2-4 |
روشهای اصلاح نژاد |
159 |
3-4 |
انتقال قطعه ژنی با روش آگروباکتریوم به چه صورت انجام می گیرد؟ |
172 |
1-3-4 |
روش انجام انتقال قطعه ژنی با روش آگروباکتریوم در برخی ارقام میخک |
173 |
4-4 |
اصلاح رنگ میخک با استفاده از روش انتقال ژن |
177 |
5-4 |
تاثیر حضور ژنهای ROL در گیاه میخک |
182 |
|
|
|
|
بخش پنجم: برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت |
|
1-5 |
برداشت شاخه گل بریده میخک |
187 |
1-1-5 |
زمان برداشت |
187 |
2-1-5 |
جداسازی شاخه گل از گیاه مادری |
189 |
2-5 |
درجه بندی |
191 |
3-5 |
دسته بندی |
195 |
4-5 |
عمر پس از برداشت و عوامل موثر بر آن |
197 |
5-5 |
محلولهای نگهدارنده/ محافظ و اجزاء آنان |
204 |
6-5 |
کربوهیدارت رسانی |
217 |
7-5 |
محلولهای شکوفا کننده غنچه های گل و عوامل موثر در شکوفایی آنان |
218 |
|
|
|
|
بخش ششم: مشکلات |
|
1-6 |
مراحل مبارزه با آفات و بیماریها |
227 |
1-1-6 |
مصرف سموم را جدی بگیرید |
228 |
2-1-6 |
برچسب سم چه اطلاعاتی را مطرح می کند؟ |
229 |
3-1-6 |
موارد ایمنی را در نظر بگیرید؟ |
229 |
4- 1- 6 |
کنترل بیولوژیک چیست؟ |
230 |
2-6 |
مشکلات فیزیولوژیکی |
231 |
1-2-6 |
شکاف کاسه و شکنندگی ساقه |
231 |
2-2-6 |
شکوفا شدن یک طرفه گل |
233 |
3-2-6 |
سرهای خمیده، نکروزه شدن جفت برگهای زیر گل، شکاف ساقه و.... |
234 |
4-2-6 |
خواب آلودگی غنچه ها |
235 |
5-2-6 |
غنچه های کله گاوری و غنچه های پوچ |
235 |
6-2-6 |
سرخشکیدگی کاسه گل |
236 |
3-6 |
آفات |
236 |
1-3-6 |
تریپس |
236 |
2-3-6 |
شته |
237 |
3-3-6 |
کنه تار عنکبوتی و کنه ساقه میخک |
238 |
4-3-6 |
کرمهای برنده رنگارنگ |
240 |
5-3-6 |
لاروهای حشرات (کاترپیلار) |
241 |
6-3-6 |
مورچه |
241 |
7-3-6 |
نقب زن برگ |
242 |
4-6 |
بیماریهای باکتریایی |
242 |
1-4-6 |
بدشکلی غیر طبیعی گیاه |
242 |
2-4-6 |
پژمردگی باکتریایی |
243 |
3-4-6 |
پوسیدگی آهسته باکتریایی |
243 |
4-4-6 |
گال طوقه |
244 |
5-4-6 |
لکه برگی باکتریایی |
244 |
5-6 |
بیماریهای قارچی |
244 |
1-5-6 |
بلایت (پوسیدگی) جنوبی |
244 |
2-5-6 |
پژمردگی فوزاریومی |
245 |
3-5-6 |
پژمردگی فیلوفورا |
248 |
4-5-6 |
پوسیدگی گل |
248 |
5-5-6 |
پوسیدگی ریزوکتونیایی ساقه/ ریشه |
249 |
6-5-6 |
پوسیدگی ریشه آرمیلاریا |
249 |
7-5-6 |
پوسیدگی ریشه تگزاس |
249 |
8-5-6 |
پوسیدگی زغالی |
250 |
9-5-6 |
پوسیدگی سروتونیایی گل |
250 |
10-5-6 |
پوسیدگی فوزاریومی ساقه |
250 |
11-5-6 |
پوسیدگی فوزاریومی جوانه گل |
251 |
12-5-6 |
پوسیدگی کاسه گل |
251 |
13-5-6 |
زنگ |
251 |
14-5-6 |
زنگ زدگی پرچم |
252 |
15-5-6 |
کپک خاکستری/ پوسیدگی انبار |
252 |
16- 5-6 |
کپک پودری |
252 |
17- 5-6 |
لکه برگی آلترناریا |
253 |
18-5-6 |
لکه برگی حلقوی |
254 |
19- 5-6 |
لکه برگی سپتوریا |
254 |
20-5-6 |
لکه روغنی |
254 |
6-6 |
بیماریهای ناشی از آاومیست |
255 |
1-6-6 |
پوسیدگی فیتوفترای ساقه |
255 |
2-6-6 |
پوسیدگی پتیومی ریشه |
255 |
7-6 |
نماتدها |
255 |
1-7-6 |
سیست |
256 |
2-7-6 |
لنس |
256 |
3-7-6 |
لژن |
256 |
4-7-6 |
پبن |
256 |
5-7-6 |
رینگ |
256 |
6-7-6 |
گره ریشه |
256 |
8-6 |
بیماریهای ویروسی |
257 |
1-8-6 |
ویروس آوندهای منقوط میخک |
259 |
2-8-6 |
ویروس پنهان میخک |
259 |
3-8-6 |
ویروس حلقه سیاه میخک |
259 |
4-8-6 |
ویروس خطی میخک |
260 |
5-8-6 |
ویروس لکه حلقوی میخک |
260 |
6-8-6 |
ویروس منقوط میخک |
260 |
9-6 |
علفهای هرز |
260 |
|
|
|
|
پیوست ها |
|
پیوست 1 |
265 |
|
پیوست 2 کلیات ریز ازدیادی |
273 |
|
واژه نامه |
277 |
این کتاب موجود نمی باشد لطفا سفارش ندهید