در حال بارگذاری صفحه لطفا صبر کنید ....

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم.

تولید طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو فیسالیس مریم گلی دارویی سنبل الطیب اروپایی گاوزبان ایرانی
آویشن باغی
اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو
فیسالیس
مریم گلی سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید
برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
کلیپ های شرکت زرین گیاه

مطالب پر بازدید از بخش های مختلف

بخش مطالب ماشین آلات کشاورزی
بنر

شمعدانی معطر

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه و انوع گیاه دارویی بصورت ریشه لخت، کیسه ای و گلدانی
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

کلیپ های شرکت زرین گیاه

بنر
بنر

 

برای آگاهی از جزئیات یا خرید هر محصول بر روی آن کلیک کنید.

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

آموزش پرورش گل گلخانه ای

آشنایی با پرورش گل گلخانه ای

کاشت زعفران, آموزش کاشت زعفران

کاملترین مجموعه کاشت زعفران

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت خربزه

آموزش کاشت خربزه

نرم افزار آموزشی نکات فنی پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی

پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی



سیب زمینی

 

به طور کلی سیب زمینی در اوایل رشد به روزهای آفتابی و طولانی نیاز دارد و این موقعی است که گیاه فقط رشد رویشی دارد و در اواخر دوره رشد به روزهای کوتاه و شب‌های خنک احتیاج پیدا می‌کند و این زمانی است گیاه در حال غده بندی می‌باشد.

نتایج آزمایشات مربوط به اثر دما و طول روز بر روی بوته سیب زمینی را می‌توان چنین خلاصه کرد که رشد قسمتهای هوایی گیاه در روزهای بلند و حرارت بالا و تولید غده و بزرگ شدن آن در روزهای کوتاه و حرارت پایین بهتر انجام می‌گیرد. تولید غده در بعضی از ارقام به طول روز حساس است ولی در عده دیگری از سیب زمینی‌ها تولید غده در طیف وسیعی از نظر طول روز صورت می‌گیرد. برخی ارقام در طول روز ۱۰ ساعت و عده‌ای در طول روز ۱۴ ساعت تولید غده می‌کنند. اما اکثراً در ۱۸ ساعت روشنایی تولید غده متوقف می‌گردد.

معمولاً غده زایی یا تولید غده (Tuberization) تا ۳۰ الی ۶۰ روز پس از کاشت رخ نمی‌دهد و معمولاً پس از این مدت با کوتاه شدن طول روز و یا خنک شدن دماهای شبانه (حدود C °۱۲ و کمتر) تولید غده آغاز می‌گردد. همین که غده زایی شروع شد فرآورده‌های فتوسنتزی نظیر ساکارز به انتهای استولون انتقال یافته و در آنجا سریعاً به نشاسته تبدیل می‌گردند. عقیده بر آن است که برای شروع فرآیند غده‌زایی غلظت نشاسته در انتهای استولون بایستی به یک حد بحرانی برسد. بدیهی است که درجه حرارت‌های بالای شب در این موقع میزان تنفس را افزایش داده و فرآورده‌های فتوسنتزی قابل دسترس برای انتقال را کاهش می‌دهد بنابراین غده‌زایی به تعویق افتاده و عملکرد نیز کم می‌شود. بنابراین خنک بودن شب‌ها برای ماکزیمم تولید سیب زمینی هایی با کیفیت بسیار عالی از ضروریات است.

سیب زمینی در خاک‌های مختلف از شنی تا خاک‌های نسبتاً سنگین رسی رشد می‌کند ولی بهترین نتیجه را در خاک‌های سبک شنی که دارای مواد آلی کافی باشند می‌دهد. چون خاک‌های شنی به علت داشتن خلل و فرج فراوان و زهکشی مناسب به غده سیب زمینی اجازه رشد و نمو داده و هوای کافی در اختیار غده و ریشه قرار می‌دهند منتهی خاک‌های سبک شنی بایستی حتماً با انواع کودهای حیوانی و شیمیایی تقویت گردند. خاکهای سنگین رسی برای کشت سیب زمینی جایز نیست زیرا غده‌ها بدشکل (دفرمه) می‌شوند، خطر پوسیدگی غده‌ها تشدید می‌گردد و زمان برداشت محصول به تأخیر می‌افتد.

استفاده از کود دامی و کود سبز چه در خاک‌های سبک و چه در خاک‌های سنگین به بالا رفتن محصول کمک شایانی می‌کند و این افزایش محصول مربوط به بهبود ساختمان فیزیکی خاک است. pH مناسب برای آن ۵/۶-۶ است. در مناطقی که بیماری Scab شیوع دارد کشت سیب زمینی در خاک‌های اسیدی توصیه می‌شود زیرا پاتوژن عامل این بیماری در  pHاسیدی فعالیتش کم می‌شود.

سیب زمینی طالب شخم عمیق و خاک نرم است زیرا این شرایط هم به رشد و نمو غده و ریشه کمک می‌کند و هم از لحاظ جذب و ذخیره آب مناسب است. زمین در پاییز شخم عمیق زده شده و کود حیوانی نیز در همین فصل به زمین داده می‌شود. زمین شخم زده به همین صورت رها می‌شود تا یخبندان‌های زمستانه خاک را بیشتر خرد کرده و امکان ذخیره نزولات جوی در پاییز و زمستان فراهم گردد. در فصل بهار با انجام عملیات نهایی نظیر دیسک، کولتیواتور و غیره زمین را صاف و هموار و آماده کشت می‌کنند.

سیب زمینی یک گیاه کود پذیر است و میزان مصرف عناصر غذایی توسط این گیاه بسیار زیاد می‌باشد. بیشتر عناصر جذب شده از خاک به مصرف تولید غده‌ها می‌رسند (۹۰-۶۰ درصد). بنابراین سیب زمینی گیاهی است که زمین را اصطلاحاً خسته می کند. میزان کود مورد نیاز بسته به رقم، شرایط محیطی و وضعیت حاصلخیزی زمین فرق می‌کند. یک عملکرد ۲۷ تنی از غده‌ها حدود Kg  ۱۷۹ ازت،  Kg ۲۱ فسفر، Kg ۲۶۵ پتاسیم، Kg ۲۰ کلسیم و Kg ۱۸ منیزیوم را از خاک برداشت می‌کند. کودهای مورد نیاز سیب زمینی ممکن است به روی زمین پخش سطحی شده و سپس به وسیله شخم به عمق زمین انتقال یابند یا اینکه ممکن است در طول کاشت به صورت نواری مصرف گردند. در مصرف نواری، کودها بایستی در ۵ سانتی متری کناره‌ها یا زیر محل قرار گیری غده بذری جای داده شوند. احتیاج سیب زمینی در مراحل اولیه رشد نسبت به کودها به علت مواد غذایی موجود در غده‌ها زیاد نیست ولی به تدریج احتیاجات آن طی رشد گیاه افزایش یافته و به ویژه در مراحل تشکیل گل نیاز آن به حداکثر می‌رسد. کودهای حیوانی و شیمیایی را قبل از کاشت به زمین اضافه می‌کنند. کود حیوانی اگر دیر وقت به زمین داده شود باعث پایین آمدن میزان نشاسته غده‌ها و دیررس شدن محصول می‌گردد.

معمولاً میزان مصرف ازت Kg ۲۵۰-۱۵۰، فسفر Kg ۱۵۰-۱۰۰ و پتاسیم Kg ۳۰۰-۱۰۰ در هکتار    می‌باشد. البته بهتر است مقداری از کود ازته را بعد از کاشت و زمانی که بوته ها به ۲۰ الی ۳۰ سانتی متری رسیدند (به هنگام خاک دادن پای بوته‌ها) به زمین اضافه کرد.

مصرف کود سبز نیز افزایش عملکرد قابل توجهی را بدنبال دارد. مقادیر عناصر غذایی نه تنها عملکرد بلکه بلوغ و کیفیت غده‌ها را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهند. مقدار مناسب کود ازته تعداد استولون‌ها، رشد شاخ و برگ و انداز‌ه غده را افزایش می‌دهد. اما مصرف بی رویه ازت خصوصاً اگر با تأخیر انجام بگیرد باعث به تأخیر انداختن بلوغ و رسیدگی محصول، کاهش مقدار نشاسته، کاهش خاصیت انبارداری، بدمزه شدن غده و فراهم آوردن شرایط مساعد برای رشد و افزایش جمعیت شته‌ها و در نتیجه آلودگی‌های ویروسی ناشی از آن می‌گردد. به همین خاطر در تولید سیب زمینی بذری جهت جلوگیری از آلودگی‌های ویروسی باید ازدادن کود ازته زیاد خودداری کرد.

نیاز بوته سیب زمینی به فسفر زیاد نیست ولی با وجود این فسفر باعث زودرسی محصول و افزایش خاصیت انباری غده‌ها می‌گردد. برعکس فسفر نیاز سیب زمینی به پتاسیم زیاد است. پتاسیم در افزایش مقدار نشاسته، خاصیت انباری و سفت شدن پوست و گوشت سیب زمینی نقش به سزایی دارد. کمبود پتاسیم از طعم و مزه سیب زمینی می‌کاهد و خطر بیماری‌های ویروسی و مقدار سولانین را در گیاه افزایش می‌دهد.

سیب زمینی به کلر بسیار حساس است چون کلر زیاد خصوصاً در زمین‌های سبک باعث متورم شدن پلاسمای سلول، تغییر مقدار آب درون سلولی و تقلیل نشاسته می‌شود. به همین خاطر در مصرف کودهای پتاسیمی باید انواع سولفاته آنرا انتخاب کرد نه انواع کلردار آنرا.

سیب زمینی نسبت به کمبود منیزیوم و عناصر میکرو خصوصاً روی و مس حساس است و مصرف کودهای حاوی عناصر میکرو در زمینهایی که از لحاظ این گونه عناصر کمبود دارند قطعاً در افزایش کمیت و کیفیت غده‌های تولیدی مؤثر خواهد بود.

ازدیاد سیب زمینی به چند روش امکانپذیر است:

۱- قلمه ساقه با برگ یا انواع قلمه‌های دیگر: وقت سیب زمینی را می‌کاریم ۲ تا ۱۰ ساقه هوایی تولید می‌کند، که می‌توان از آن‌ها قلمه تهیه کرد. بهتر است قلمه‌ها را از قسمت‌های بالایی گیاه که تقریباً عاری از بیماری هستند تهیه کنیم.

۲- جوانه: اگر غده را به مدت چند روز تا یک هفته در انبار (C°۲۰) نگهداری کنیم جوانه‌ها رشد کرده و اگر مستقیماً در زمین اصلی کشت شوند تولید غده خواهند کرد. در این روش چون جوانه‌ها در نقطه اول رویش هستند عاری از مرض بوده یا حاوی عوامل بیماریزای کمتری می‌باشند به علاوه مصرف غده نیز خیلی کم است. عیب این روش آن است که استقرار اولیه گیاهان با کندی و اشکال انجام می‌گیرد و رشد و استقرار اولیه آنها حداقل یکی دو ماه وقت نیاز دارد. به همین خاطر رشد آن در ابتدا ضعیف است ولی بعداً رشدش قوی می‌شود.

۳- بذر: در کارهای اصلاحی و برای تهیه ارقام جدید به کار می‌رود. مزیتی که این روش دارد آن است که غده‌های حاصل از رشد بذر تقریباً سالم و عاری از عوامل بیماریزا هستند. امروزه در برخی ممالک استفاده از بذر حقیقی سیب زمینی (True potato seed = T.P.S) که از گلها و میوه‌ها به دست می‌آید در ازدیاد تجاری سیب زمینی رواج یافته است.

عیب آن تفرق صفات و تنوع ژنتیکی نتاج حاصله است. بایستی حتی الامکان از بذور F۱ استفاده شود. استفاده از بذور آپومیکتیک که از طریق غیرجنسی حاصل می‌شوند برای رفع مشکل تفرق صفات توصیه می‌شود زیرا این گونه بذور شبیه نبات مادری می باشند.

۴- کشت بافت: نیاز به تخصص و امکانات مجهز آزمایشگاهی دارد. مزیت عمده این روش تولید گیاهان عاری از بیماری است زیرا برای تکثیر از مریستم‌های انتهایی بهره می‌گیرند و سلول‌های مریستمی به علت تکثیر سریع عاری از عوامل بیماریزا می‌باشند.

۵- غده: ازدیاد تجارتی سیب زمینی در حال حاضر توسط غده صورت می‌گیرد. عیب این روش آن است که مصرف غده بذری زیاد است (حدود ۲ تا ۳ تن)، انتقال امراض و بیماری‌ها در این روش زیاد است و نگهداری غده‌ها در انبار مشکل و هزینه بر است.

غده‌های بذری سیب زمینی درصورت کوچک بودن به طور کامل کشت می‌شوند در حالی که غده‌های بزرگ به قطعات کوچکتر تقسیم می‌شوند به طوری که هر قطعه شامل حداقل یک یا دو جوانه (چشم) باشد. در هر صورت غده کامل یا تقسیم شده بایستی وزنی در حدود gr ۶۰-۵۰ داشته باشد. این اندازه غده، کربوهیدرات لازم برای رشد اولیه را تأمین و تضمین می‌کند. غده‌های کامل اولاً احتمال پوسیدگی آنها در خاک کمتر است و ثانیاً هزینه قطعه قطعه کردن را ندارند. به علاوه به علت دارا بودن چندین جوانه از قدرت سبز شدن بیشتری برخوردارند. آزمایش نشان داده که رشد بوته بستگی به وزن غده بری دارد. بدین ترتیب که هر چه وزن غده‌ها بیشتر باشد رشد رویشی بوته خصوصاً در ابتدای رشد بیشتر است. و هرچه رشد بوته و قدرت رویشی آن بیشتر باشد غده‌های بیشتری تولید می‌گردد. میزان مصرف غده در هر هکتار به طور متوسط ۵/۲ تن است.

نکته بسیار مهم این است که غده‌ها باید عاری از آفات و بیماری‌ها باشند و به همین خاطر باید از مراکز مورد تأیید نسبت به تهیه آنها اقدام نمود ( بذر گواهی شده = Certified seed potato).

توصیه می‌شود یکی دو روز قبل از کاشت، قسمت‌های بریده شده یا حتی تمام غده را با ترکیبات گوگردی یا سایر قارچ‌کش‌ها نظیر کاپتان، مانب، زینب و مانکوزب ضدعفونی کرد.

پس از قطعه قطعه کردن غده بایستی آنرا در شرایطی قرار دهیم که در محل برش لایه پریدرم (بافت چوب پنبه‌ای) به وجود بیاید. تشکیل لایه پریدرم در محل بریدگی که اصطلاحاً سوبریزه شدن نام دارد از خشک شدن غده و ورود عوامل بیماریزا به غده جلوگیری می‌کند. بهترین شرایط برای تشکیل پریدرم و سوبریزه شدن نگهداری غده‌ها در رطوبت نسبی ۹۵-۸۵ درصد و دمای  C° ۱۸-۱۰ به مدت ۶-۴ روز است.

باید توجه داشت که غده‌های برداشت شده دارای یک دوره استراحت بوده (حدود ۲ تا ۳ ماه) و غده‌هایی که برای کشت انتخاب می‌شوند بایستی دوره خواب خود را سپری کرده باشند. قبل از طی شدن دوره خواب، حتی اگر تمام شرایط کاشت فراهم باشد باز غده‌ها قادر به سبز شدن نمی‌باشند. غده‌هایی که کاملاً نرسیده باشند و یا زودتر از موعد مقرر برداشت شده باشند دوره خواب شدیدتر و طولانی‌تری دارند. اگر غده‌ها برای مدتی انبار و نگهداری شوند موادی که در پوست سیب زمینی وجود دارند و مانع جوانه زنی غده (القاء دوره خواب) می‌شوند به تدریج از بین رفته و غده آماده جوانه زنی می‌شود. نوع رقم سیب زمینی نیز در طول دوره خواب اثر دارد.

روشهایی که برای از بین بردن خواب توصیه می‌شوند عبارتند از:

۱- قرار دادن غده‌ها تحت دماهای بالا (۲۰ تا ۲۷ درجه سانتی گراد) همراه با رطوبت بالا

۲- ایجاد زخم و تکه تکه کردن غده‌ها

۳- تکان دادن غده‌ها در جعبه‌های مخصوص به مدت کوتاه

۴- استفاده از ترکیبات شیمیایی نظیر اتیلن کلروهیدرین (به صورت گاز در محیط بسته)، غوطه ور کردن در اسید جیبرلیک (به مدت ۵ دقیقه در ۵ تا ۲۵ پی‌پی‌ام)، جیبرلات پتاسیم ( ۱تا ۲ پی‌پی‌ام)، غوطه‌ورکردن در کلسیم کارباید (به مدت ۵-۴ ساعت در ۵/۴ الی ۶ گرم در لیتر) و سایر ترکیبات شیمیایی مثل دی سولفید کربن، تیواوره و ریندیت.



محصولات آموزشی مربوط به باغبانی - سبزیکاری

جامع ترین آموزش کشت زعفران و مجموعه فیلم آموزشی پرورش و کاشت زعفران

جامع ترین آموزش کشت زعفران و مجموعه فیلم آموزشی پرورش و کاشت زعفران

جامع ترین آموزش کشت زعفران جامع ترین و کاملترین مجموعه آموزشی کشت زعفران ۱ عدد دی وی دی ( اورجینال ) کاملا به زبان فارسی قابل اجرا در کامپیوتر و...
آموزش پرورش قارچ خوراکی و کشت قارچ دکمه ای و صدفی

آموزش پرورش قارچ خوراکی و کشت قارچ دکمه ای و صدفی

آموزش پرورش قارچ خوراکی و کشت قارچ دکمه ای و صدفی 1 عدد دی وی دی کاملا به زبان فارسی بدون نیاز به نصب ( اجرا بصورت آتوران) قابل اجرا در کامپیوتر...
فیلم آموزش پرورش خیار گلخانه ای

فیلم آموزش پرورش خیار گلخانه ای

فیلم آموزشی پرورش خیار گلخانه ایکاملترین مجموعه تصویری کاشت، داشت و برداشت خیار گلخانه ای در 2 سی دی تصویری بهمراه  شناخت بیماریها و مقابله با آنهاشامل...
نرم افزار آموزشی کاشت و پرورش خیار گلخانه ای

نرم افزار آموزشی کاشت و پرورش خیار گلخانه ای

نرم افزار آموزشی کاشت و پرورش خیار گلخانه ایکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی بدون نیاز به نصب با کارکردی بسیار راحت (دارای آتوران)قابل اجرا و استفاده در...
نرم افزار آموزشی احداث گلخانه، کاشت خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای

نرم افزار آموزشی احداث گلخانه، کاشت خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای

نرم افزار آموزشی احداث گلخانه، کاشت خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپبا نصب و کارکرد ساده و روان این...
فیلم آموزشی کاشت گوجه در گلخانه

فیلم آموزشی کاشت گوجه در گلخانه

فیلم آموزشی کشت گوجه در گلخانهکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در...
فیلم آموزشی کاشت فلفل رنگی در گلخانه

فیلم آموزشی کاشت فلفل رنگی در گلخانه

فیلم آموزشی کاشت فلفل رنگی در گلخانه کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت...
آموزش کاشت سیب زمینی

آموزش کاشت سیب زمینی

آموزش کاشت سیب زمینی کاملا به زبان فارسی1 عدد دی وی دی ( اورجینال )قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپ بدون نیاز به نصب و اجرا به صورت آتوران سریع و راحت دارای...
راهنمای زراعت سیب زمینی

راهنمای زراعت سیب زمینی

راهنمای زراعت سیب زمینی 1 عدد دی وی دی ( اورجینال ) دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در دی وی دیتوضيحات بيشتر :دی وی دی آموزشی: راهنمای...
آموزش کاشت خربزه

آموزش کاشت خربزه

فیلم آموزشی کشت خربزه کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در...

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم، طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

پرفروش ترین نشاء گیاهان دارویی. برای خرید یا آشنایی با هر کدام بر روی آن کلیک کنید یا

با شرکت زرین گیاه تماس بگیرید 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
آویشن باغی
اسطوخودوس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
اسطوخودوس
بادرنجبویه, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
بادرنجبویه
به لیمو, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
به لیمو
فیسالیس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
فیسالیس
مریم گلی دارویی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
مریم گلی دارویی
سنبل الطیب,نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.

لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )

ردیف

نوع نشاء تولیدی

روش تکثیر

نام انگلیسی

نام علمی

قیمت (تومان)

1

اسطوخودوس

بذر

Lavender

Lavandula officinalis

قیمتهای به روز و روزانه در خود سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه وجود دارد. لطفاً برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید

2

گل راعی

بذر

St. John̕ s wort

Hypericum perforatum

3

بادرنجبویه

بذر

Balm

Melissa officinalis

4

زوفا

بذر

Hyssop

Hyssopus officinalis L.

5

شیشا

بذر

Tansy

Tanacetum vulgare L.

6

مریم گلی

بذر

sage

Salvia officinalis

7

آویشن باغی

بذر

Thyme

Thymus vulgaris

8

سرخارگل

بذر

Purple coneflowers

Echinanaceae purpurea

9

آرتیشو

بذر

Artickoke

Cynara scolymus

10

خار مریم

بذر

Holy thistle

Silybum marianum

11

سنبل الطیب

بذر

valerian

Valeriana officinalis

12

گاو زبان ایرانی

بذر

viper̕ s bugloss

Echium amoenum

13

به لیمو

قلمه

Lippia

Lippia citriodora

14

ریزوم نعناع فلفلی

ریزوم

Pepper mint

Menthea piperita

 

آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.