رساندن مصنوعی میوه ها
مقدمه:
توسعه روز افزون جمعیت نیاز به تأمین غذا را روز به روز افزایش میدهد. به منظور افزایش تولید و رفع هر چه بیشتر مایحتاج بشر راهكارهای مختلفی چون افزایش سطح زیر كشت، افزایش عملكرد در واحد سطح و غیره وجود دارد.در این بین یكی از راهكارهایی كه به دست فراموشی سپرده شده و كمتر مورد توجه قرارگرفته ، كاهش ضایعات پس از تولید است كه محققین به این بخش اصطلاح)برداشت مخفی( را اختصاص داده اند. محصولات باغی شامل كلیه میوه ها، سبزی ها و گل و گیاهان زینتی) بدلیل بالا بودن درصد رطوبتشان و ماهیت فیزیولوژیكی خاصی كه دارند(طبیعتا دارای ضایعات بیشتری پس از برداشت میباشند كه گاهی بسته به نوع محصول ممكن است تا 60% محصول تولیدی به این طریق از دایره مصرف خارج شود . عوامل متفاوتی هم در دوره قبل از برداشت و هم در دوره پس از برداشت در شدت این پدیده مؤثر هستند. برخی از این عوامل تحت كنترل بوده و انسان قادر است آنها را به نحو صحیح تحت تاثیر قرار دهد و بدین وسیله ضایعات را به حداقل برساند، یکی از این عوامل رساندن مصنوعی است. (4) میوه های فراز گرا به ویژه گونه های گرمسیری و نیمه گرمسیری را اغلب پیش از آنکه به طور کامل برسند ،برداشت کرده و برای مصرف به نقاط دور دست می فرستند. این گونه میوه ها را در شرایط کنترل شده ،از نظر دما ، رطوبت نسبی و افزودن گاز های ویژه رساندن قرار می دهند تا میوه ها به کیفیت مطلوب برسند. (6)
بيماري هاي انباري ميوه وسبزي
تعريف بيماري هاي گياهي
اختلالاتي كه توسط عواملي مانند:قارچ،ويروس،نماتد ها وعوامل غير زنده محيطي ايجاد مي شود ودر نهايت باعث بروز علايم قابل روئيت در گياه مي شود بيماري گياهي ناميده مي شود.
اهميت بيماري هاي گياهي:
1.باعث كندي رشد گياهان مي شود.
2.باعث از بين رفتن ناگهاني محصولات مي شود.
3.باعث از بين رفتن شاخ وبرگ گياهان مي شود.
4.باعث توليد محصولات نا مرغوب مي شود.
5.وبه طور كلي باعث كاهش ارزش اقتصادي وراندمان توليد مي شود.
تقسيم بندي بيماري هاي گياهي:
برداشت، حمل و نگهداری میوه و سبزی
مقدمه
ميوه ها و سبزيها از جمله مهمترين محصولات باغي هستند كه نقش مهمي در تأمين نياز غذايي و سلامت انسان بازي ميكنند. اين گروه از محصولات كشاورزي بدليل داشتن رطوبت زياد فساد پذير هستند و در دوره پس از برداشت بخش عمده اي از آنها (بين 5 تا 50 درصد) از بين ميروند. ميزان اين ضايعات حتي در برخي موارد تا 80 درصد نيز ميرسد. در اين ميان تره بار بالاترين درصد ضايعات را به خود اختصاص داده اند. كاهش و به حداقل رساندن چنين ضايعاتي به عنوان «برداشت مخفي» ميتواند يكي از راههاي مؤثر در تأمين غذا براي جامعه به حساب آيد. در كشورهايي كه سيستم كشاورزي پيشرفته اي دارند، پيشرفتهاي قابل توجهي در زمينه تكنولوژي پس از برداشت صورت گرفته است. چنين عملياتي نه تنها ضايعات اين گروه از محصولات را به حداقل ميرساند بلكه كيفيت آنها را نيز در طي حمل و نقل، جابجايي، انبارداري و توزيع حفظ خواهد كرد. بخش عمده اي از اين ضايعات را ميتوان با اجراي عمليات صحيح در دوره قبل از برداشت (در باغ يا مزرعه) حذف نمود. مديريت تغذيه، آفات و بيماريهاي گياهي در دوره قبل از برداشت، تكنولوژي صحيح برداشت، تيمارهاي غير شيميايي و استفاده از تركيبات طبيعي براي كنترل ضايعات، عمليات پيش سرمادهي، سيستم هاي بسته بندي جديد، انبارداري صحيح (شامل كليه عمليات در طي انبارداري) و بالاخره حمل و نقل صحيح از مهمترين راهكارهاي موجود هستند كه تا حد قابل توجهي ميزان اين ضايعات را به حداقل ميرسانند. بنابراين كاهش ضايعات اين گروه از محصولات كشاورزي نيازمند اصلاح ساختار توليد اين محصولات از باغ و مزرعه تا انبار و سپس حمل و نقل و بازاررساني و در نهايت مصرف كننده خواهد بود. بالا بردن دانش فني توليد كنندگان، انبارداران، مسئولين ميادين ميوه و تره بار، خرده فروشيها و در نهايت مصرف كنندگان گامي موثر در اين راستا مي باشد(1)
مقدمه
ميوه ها و سبزيها از جمله مهمترين محصولات باغي هستند كه نقش مهمي در تأمين نياز غذايي و سلامت انسان بازي ميكنند. اين گروه از محصولات كشاورزي بدليل داشتن رطوبت زياد فساد پذير هستند و در دوره پس از برداشت بخش عمده اي از آنها (بين 5 تا 50 درصد) از بين ميروند. ميزان اين ضايعات حتي در برخي موارد تا 80 درصد نيز ميرسد. در اين ميان تره بار بالاترين درصد ضايعات را به خود اختصاص داده اند. كاهش و به حداقل رساندن چنين ضايعاتي به عنوان «برداشت مخفي» ميتواند يكي از راههاي مؤثر در تأمين غذا براي جامعه به حساب آيد. در كشورهايي كه سيستم كشاورزي پيشرفته اي دارند، پيشرفتهاي قابل توجهي در زمينه تكنولوژي پس از برداشت صورت گرفته است. چنين عملياتي نه تنها ضايعات اين گروه از محصولات را به حداقل ميرساند بلكه كيفيت آنها را نيز در طي حمل و نقل، جابجايي، انبارداري و توزيع حفظ خواهد كرد. بخش عمده اي از اين ضايعات را ميتوان با اجراي عمليات صحيح در دوره قبل از برداشت (در باغ يا مزرعه) حذف نمود. مديريت تغذيه، آفات و بيماريهاي گياهي در دوره قبل از برداشت، تكنولوژي صحيح برداشت، تيمارهاي غير شيميايي و استفاده از تركيبات طبيعي براي كنترل ضايعات، عمليات پيش سرمادهي، سيستم هاي بسته بندي جديد، انبارداري صحيح (شامل كليه عمليات در طي انبارداري) و بالاخره حمل و نقل صحيح از مهمترين راهكارهاي موجود هستند كه تا حد قابل توجهي ميزان اين ضايعات را به حداقل ميرسانند. بنابراين كاهش ضايعات اين گروه از محصولات كشاورزي نيازمند اصلاح ساختار توليد اين محصولات از باغ و مزرعه تا انبار و سپس حمل و نقل و بازاررساني و در نهايت مصرف كننده خواهد بود. بالا بردن دانش فني توليد كنندگان، انبارداران، مسئولين ميادين ميوه و تره بار، خرده فروشيها و در نهايت مصرف كنندگان گامي موثر در اين راستا مي باشد. در اين مقاله راهكارهاي كليدي در هر مورد ارائه خواهد شد.
مشخصات كتاب فيزيولوژي پس از برداشت گلهای بریده عنوان: فيزيولوژي پس از برداشت گلهاي شاخه بريده تاليف: بهزاد ادريسي عضو هيات علمي مركز ملي تحقيقات گل و گياهان زينتي ناشر: پيام ديگر شابك: 9789647623322 قيمت: 7500 تومان |
کتاب "فیزیولوژی پس از برداشت گلهای بریده" تالیف بهزاد ادریسی، در برگیرنده جدیدترین مباحث فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی، نتایج تحقیقات کاربردی و توصیههای فنی پس از برداشت گلهای شاخه بریده میباشد. این کتاب با موضوعات فرایند پیری و مرگ سلول، نقش تنظیم کنندههای رشد در پیری، روابط آبی در گلهای بریده، نقش عوامل قبل از برداشت، نقش عوامل پس از برداشت، نکتههای فنی نگهداری و عرضه تجاری گلهای بریده، به عنوان اولین و تنها کتاب اختصاصی در مورد فیزیولوژی پس از برداشت گلهای شاخه بریده، راهنمای مفیدی برای دانشجویان بویژه در دورههای تحصیلات تکمیلی، مشاوران و کارشناسان فنی مراکز تولید و عرضه گیاهان زینتی خواهد بود.
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
فهرست مطالب این کتاب به شکل زیر می باشد: فصل اول : فرايند پيري و مرگ سلول تغييرات مرتبط با پيري گل 1 - تغييرات فرا ساختماني 2 - تغييرات بيوشيمايي 3 - تغييرات متابوليك 4 - تغييرات در رنگدانه ها مرگ برنامه ريزي شده سلول (PCD)- الگوهاي تنفس - عوامل تشديد تنفس در فرازگرايي فصل دوم : نقش تنظيم كننده هاي رشد در پيري ابسايزيك اسيد (ABA) - سيتوكنينها - ژيبرلين ها - اکسین ها - ديگر تنظيم كننده هاي… |
توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم.
تولید طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )
آویشن باغی |
اسطوخودوس | بادرنجبویه | به لیمو |
فیسالیس |
مریم گلی | سنبل الطیب |
گاوزبان ایرانی |
برای آگاهی از جزئیات یا خرید هر محصول بر روی آن کلیک کنید. |
|||
توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم، طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...
پرفروش ترین نشاء گیاهان دارویی. برای خرید یا آشنایی با هر کدام بر روی آن کلیک کنید یا
با شرکت زرین گیاه تماس بگیرید 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )
آویشن باغی |
اسطوخودوس |
بادرنجبویه |
به لیمو |
فیسالیس |
مریم گلی دارویی |
سنبل الطیب |
گاوزبان ایرانی |
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه 09147297295 |
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.
شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.
برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.
لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.
لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )
ردیف |
نوع نشاء تولیدی |
روش تکثیر |
نام انگلیسی |
نام علمی |
قیمت (تومان) |
1 |
اسطوخودوس |
بذر |
Lavender |
Lavandula officinalis |
|
2 |
گل راعی |
بذر |
St. John̕ s wort |
Hypericum perforatum |
|
3 |
بادرنجبویه |
بذر |
Balm |
Melissa officinalis |
|
4 |
زوفا |
بذر |
Hyssop |
Hyssopus officinalis L. |
|
5 |
شیشا |
بذر |
Tansy |
Tanacetum vulgare L. |
|
6 |
مریم گلی |
بذر |
sage |
Salvia officinalis |
|
7 |
آویشن باغی |
بذر |
Thyme |
Thymus vulgaris |
|
8 |
سرخارگل |
بذر |
Purple coneflowers |
Echinanaceae purpurea |
|
9 |
آرتیشو |
بذر |
Artickoke |
Cynara scolymus |
|
10 |
خار مریم |
بذر |
Holy thistle |
Silybum marianum |
|
11 |
سنبل الطیب |
بذر |
valerian |
Valeriana officinalis |
|
12 |
گاو زبان ایرانی |
بذر |
viper̕ s bugloss |
Echium amoenum |
|
13 |
به لیمو |
قلمه |
Lippia |
Lippia citriodora |
|
14 |
ریزوم نعناع فلفلی |
ریزوم |
Pepper mint |
Menthea piperita |
آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.
برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.
لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.